TræVærk blandt de nominerede til Årets Bojsen pris 2019

“For første gang har Horsens Folkeblad stillet skarpt og valgt et særligt tema for årets priser. Vi beder derfor om forslag til kandidater, som har gjort en særlig indsats for klimaet. Uanset om det er i det nære perspektiv, eller det rækker langt ud over lokalområdet.

På verdensplan bliver der holdt klimatopmøder og lavet aftaler landene imellem, men der er brug for, at alle tager del i projektet, hvis det skal ende med succes. Det gælder også lokalt...”

Af Horsens Folkeblad

————

Læs også nomineringen fra vores søde kunder Mia & Simon fra Hjarnø, som bor i et TræVærks hus.

Træhus giver Simon og Mia miljøren samvittighed

“Huset på Hjarnø er ultimativt energivenligt. Isoleringen er så god til at holde på varmen, som den kan blive, energiudledningen er lav, og fordi det er bygget af træ fra inderst til yderst kan det selv fugtighedsregulere og dermed skabe et sundt indeklima ...”

Af Horsens Folkeblad


Tømrermester bidt af bæredygtighed

“Træ er stort set CO2 neutralt. Derfor skal der træ på banen med de klimaudfordringer, vi har, mener Dennis Nielsen, som samtidig har påtaget sig rollen at være den, der prøver at råbe byggebranchen og os andre op ...”

Af Uge-bladet Skanderborg


TræVærk puster liv i boligdrømme

“Selv fik han nok af at sidde fastklemt mellem lange arbejdsdage og et dyrt realkreditlån. Han ville have mere tid med familien, men det store hus var en klods om benet. Familien besluttede sig derfor for at sadle om og “downsize” til et mindre hus. Men de er ikke de eneste, som skal have mulighed for at få boligdrøm og familieliv til at gå op …”

Af Træ.dk


TræVærk vil lave billige, lavenergihuse

“Har du tid til det hele?

Familien, som du elsker, venskaberne, som du vil vedligeholde, og hobbyerne, der hjælper dig med at realisere dig selv…

Der er kun 24 timer i døgnet, og vi har kun ét liv til at nå det hele ...”

Af DesignerStuen


Træværk giver tid til familielivet

“Vi opfinder ikke nogen særlig dyb tallerken. Alle vil gerne være sammen med deres børn, men i Danmark har vi en bagvendt tradition. Vi låner, for at gøre hvad vi vil i stedet for at spare op. Det er som om, at før vi kan starte livet, skal vi låne fire millioner ...”

Af Horsens Folkeblad


Nyt typehusfirma laver prisbillige familietræhuse

“Hvis du har en form for knowhow, har du pligt til at lære den fra dig. Jeg har også en pligt. Og jeg skal ikke bare sætte mig ned med de andre store entreprenører og skovle penge ind, når jeg har penge nok. Det handler om at sætte tæring efter næring. Jeg vil godt give lidt af mig selv, og hvis jeg er gældfri, hvad skal jeg så skrabe millioner sammen for? ...”

Af Wood Supply


Træhuse skal give mere tid til familien

“Mursten er fint, men træ er som udgangspunkt Co2neutralt. Det er vokset op af naturen, og når du skal af med det, kan det brændes, eller det rådner op …”

Af Dagens Byggeri


RADIO